Date(s) - 14-apr-2019

Categorie:

Koor ELAN is opgericht in de zomer van 2008. Met een ervaren dirigent en enthousiaste leden. ELAN werkt  voortdurend aan een onderscheidend en afwisselend, uiteraard meerstemmig gezongen repertoire dat u HIER vindt. Repetities vinden plaats op de woensdagavond in de Duinpan, Sportlaan 34, de Zilk .         .

Koor ELAN streeft naar een hoge kwaliteit, maar vooral ook naar plezier in zingen. Dirigent Maurits Draijer staat hier garant voor. Door de enthousiaste en vakkundige wijze, waarop Maurits de koorleden met de juiste stemtechniek leert zingen en het plezier, wat dat geeft, maakt zingen bij ELAN altijd een feestje. Daarom is het motto van koor ELAN: ‘plezier in kwaliteit’!

Kaartjes

Toegang: € 10,-; aan de deur is de toegang € 12,50

Nieuw dit seizoen: we bieden bezoekers na afloop de mogelijkheid na te genieten, onder het genot van een hapje en drankje: wijn en tapas.
Het arrangement bestaat uit twee glazen wijn naar keuze en smakelijke tapas bereid door Restaurant de Kolk geserveerd in de kerk!
Dit arrangement kost, inclusief toegang en de consumpties: €22,50- (Aan de kassa betaalt u € 25,-)
Dit arrangement kunt u bestellen tot 9 april.

Maak kans op gratis toegangskaart

Hier kunt u meer lezen over deze actie.

Soort ticket Prijs Plaatsen
Elan 14.4.2019 €10,00
Tapas concert 14.4.2019
Nieuw dit seizoen: heerlijke tapas en wijn na afloop van het concert! Toegang slechts voor 40 deelnemers.