Telefoonnummer

06 – 1483 8216

E-mail

info@vriendenoudekerk.nl

img_0953Trouwen Oude Kerk

Treed in de voetsporen van Frans Hals en laat uw huwelijk voltrekken in de Oude Kerk in Spaarndam!

Midden in het pittoreske dorp Spaarndam ligt de Oude Kerk, een sfeervolle en romantische locatie voor een geslaagde huwelijksvoltrekking. Met mogelijkheid om aansluitend een receptie te organiseren, voor gezelschappen tot maximaal ongeveer 120 personen.

Voor een kleiner (maximaal 50 mensen) gezelschap kunt u zelfs aansluitend lunchen of dineren, afhankelijk van het tijdstip. In de zomermaanden is de prachtige besloten tuin, gelegen naast de kerk beschikbaar. Ook als het onverhoopt toch regent op de dag, zijn er oplossingen mogelijk.

Kerkelijk en burgerlijk huwelijk

De kerk is door de gemeente Haarlem aangewezen als officiële trouwlocatie. Daarmee is het ook mogelijk om er niet alleen kerkelijke- maar ook burgerlijke huwelijken te laten voltrekken! U kunt 6 dagen per week terecht voor een huwelijk in de Oude Kerk. Zie voor de exacte tijden de website van de Gemeente Haarlem.

Catering

U kunt zelf uw cateraar meenemen of aan ons vragen dit voor u te regelen. Kortom: vrijwel alles is mogelijk.
Wij hebben een aantal gerenommeerde cateraars in ons bestand.
Ook voor recepties (jubileum, pensionering, Koninklijke onderscheiding, enz.) en arrangementen is deze ruimte, voor niet al te grote gezelschappen, uitermate geschikt.

Informatie

Bespreek uw idee met Peter Duval Slothouwer, email: info@vriendenoudekerk.nl, telefoon: 06 1483 8216

Reserveren is alleen mogelijk bij de gemeente Haarlem