Telefoonnummer

06 – 1483 8216

E-mail

info@vriendenoudekerk.nl

Datum/Tijd
04-nov-2018
15:00 - 16:00

Locatie
Oude Kerk Spaarndam

Categorie:


 

 

Zanggroep To The Point uit Haarlem bestaat uit 18 enthousiaste zangers en zangeressen die van eigentijdse, vlotte muziek houden. Ze zingen een zeer divers repertoire, vooral Engelstalige nummers maar ook Nederlandstalig. 70% van ons repertoire bestaat uit pop, Amsterdamse meezingers,  jazz en blues en 30 % van ons repertoire  bestaat uit gospel- , liturgische-, en Taizé muziek ofwel “nummers met een boodschap”. Daardoor worden zij regelmatig gevraagd hun medewerking te verlenen aan een kerkdienst bijvoorbeeld met Pasen en Kerstmis.

De zanggroep staat al meer dan 25 jaar o.l.v. professioneel dirigent André Keessen uit Hoofddorp die zijn opleiding piano/orgel op het Sweelinck conservatorium heeft gevolgd. Met zijn virtuoze begeleiding en mooie, meerstemmige arrangementen weet hij de muziek bij de koorleden tot de juiste beleving te laten komen.

Met de eeuwigheid verweven . . . .
Al eeuwenlang worden in Rooms-Katholieke traditie op Allerzielen de overledenen herdacht. Aansluitend bij die traditie vieren we ook in de Oude Kerk Allerzielen. Met iedereen die stil wil staan bij het overlijden van iemand die je lief was, gelovig of niet gelovig.
Een ‘lichte’ ontmoeting – thema: ‘we houden het licht! ‘- met de blues- en spiritualgroep To The Point uit Haarlem. Er is gelegenheid een kaars te ontsteken en er is het programmaonderdeel ‘een minuutje voor…’ waarin ieder die dat wil voor zijn overleden geliefde een woordje kan doen, of een anekdote kan ophalen, of wat dan ook.
We sluiten af met een drankje.

Toegang tot deze voorstelling is gratis – collecte na afloop

Aanbevolen artikelen