Telefoonnummer

06 – 1483 8216

E-mail

info@vriendenoudekerk.nl

Datum/Tijd
15-dec-2019
16:00 - 17:00

Locatie
Oude Kerk Spaarndam

Categorie:


Christmas Angels én Tell Mama we’re late in Concert met medewerking van Winanda van Vliet onder leiding van Nicoline Snaas.
In de koude dagen voor Kerst zorgen deze vrouwen voor een warme namiddag in Spaarndam in de fantastische Oude Kerk met een heerlijke mooie akoestiek. Prachtige muzikaliteit en heerlijke engelengezang. Verbonden met instrumenten en het kerstgevoel.
De middag staat in het teken van Wereldmuziek.

U zult een voorproefje krijgen van het programma waar Tell Mama nu druk mee repeteert.

Christmas Angels bestaat uit 3 zangeressen. Voorheen kwartet, kwintet en sextet. Margreet Snaas, Nicoline Snaas en Ineke Verstraeten. Voor Women Spirit zingen ze in kwartet de sterren van de hemel en staan al jaren garant voor het ultieme kerstgevoel. Winanda van Vliet is tijdens het Women Spirit concert hun gast.

Tell Mama we’re late is een vrouwenkoor van 16 zangeressen. Ooit opgericht door Peggy Larson en voortgezet door dirigente Nicoline Snaas. Al meer dan 20 jaar bestaat het koor en bereiden ze zich voor op hun eerste theatrale concert sinds jaren (eind maart 2020). Ze zingen prachtig mooie wereldliedjes die vaak in hun eenvoud die typische Tell Mama sound heeft. Een streling voor het oor. Vorig jaar namen ze een CD op met schitterende slaapliedjes uit de hele wereld. Komend jaar richten ze zich op een ode aan Moeder Natuur. (De CD is verkrijgbaar voor 10 euro tijdens het concert)

Winanda van Vliet
Winanda is een veelzijdig zangeres met een grote liefde en ongekend talent voor het Latijns-Amerikaanse lied. Ze heeft haar sporen verdiend in vele muziek-, zang- en theatergroepen. De samenwerking met de Chileens-Nederlandse componist Patricio Wang loopt als een rode draad door haar muzikale leven.

Er is sinds lange tijd een samenwerking van de Christmas Angels,Tell Mama we’re late en Winanda van Vliet. Winanda bracht de Christmas Angels samen voor een kerstproject, vele jaren geleden. Winanda is de Christmas Angels in hun eerste jaren waarin ze vele theatershows maakten en 2 CD’s hebben opgenomen blijven coachen. Voor Tell Mama heeft Winanda meerdere arrangementen gemaakt uit latijns amerika en ze heeft een belangrijke rol gespeeld in de kwaliteit van de Spaanstalige liederen die het koor heeft gezongen. In dit concert zingt Winanda mee met Tell Mama in het door haarzelf gearrangeerde lied ‘Con la primavera’ Dit is een van de parels van de onderbelichte CD die ze heeft gemaakt met composities van Patricio Wang en teksten van Pablo Neruda. ‘Canciones Salvajes’

Sander Buckers
Tell Mama wordt dit jaar ondersteund in theatraliteit door de ervaren Sander Buckers.
Hij zorgt voor verdieping van de liedjes, in betekenis, in hoe de vrouwen meer tot hun eigen expressie komen. Sander Buckers is afgestudeerd aan Theateropleiding Selma en al bijna 2 decennia werkt hij als zanger/coach/theaterprogrammeur en producent. Hij werkt als regisseur en choreograaf aan opera voor jongeren en coacht meerdere koren en vocal groups

‘Women Spirit’ is een initiatief van Nicoline Snaas.

Toegang: € 10,-
Toegang kinderen jonger dan 16 jaar: € 5,-
Consumpties in de pauze en/of na het concert: € 2,-

Boekingen:

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement.

Aanbevolen artikelen