Telefoonnummer

06 – 1483 8216

E-mail

info@vriendenoudekerk.nl

Datum/Tijd
12-nov-2017
17:00 - 20:00

Locatie
Oude Kerk Spaarndam

Categorie:


Theaterdiner – toegang € 25

Er zweeft een rots door de ruimte. Hij lijkt wel rond. Er staat een appelboompje op. Je ziet een draaiorgel op mensenvoeten. Er is een zee met spelende dolfijnen in de golven. Dan zie je rechts een cicade die z’n vleugels uitslaat. De rots is bedekt met kleurige vlekken.
Dit is de rots van de menselijkheid, de laatste die ons blijft. Flor de Amor bezingt haar, vurig, bevlogen van liefde voor het leven, de natuur, de mensen. Taferelen wisselen elkaar af, cicaden in de hitte van de zon, een moeder die kijkt naar haar spelende kinderen, het gemis wanneer een dierbare sterft, een zwerfjongetje op een vuilnisbelt, de opgezweepte dans van een Cubaanse geliefde, speelse dolfijnen in de Rode Zee, en voeten, mensenvoeten op het vel van de aarde… En altijd is er die vraag van Einstein, aangekomen bij de hemelpoort: welke formule zit er achter dit alles, en wat doet die fout daar, die zich steeds weer herhaalt ?
Zoals in al de jaren van haar bestaan verloochent Flor de Amor haar Zuid-Amerikaans karakter niet. Ditmaal zijn teksten en composities van eigen hand, gedreven door levenservaring en verdiept vakmanschap. Er zijn nieuwe opgetogen ritmes en af en toe een ballade met de charme van de eenvoud.

Let op: aanvang 17.00 uur!

Reserveren is noodzakelijk en kan vanaf heden!

Wegens gebrek aan belangstelling is deze voorstelling geannuleerd!

Aanbevolen artikelen