Telefoonnummer

06 – 1483 8216

E-mail

info@vriendenoudekerk.nl

Datum/Tijd
19-dec-2019
20:00 - 21:00

Locatie
Oude Kerk Spaarndam

Categorie:


Vocal Group Close-Up trakteert u op een rijkgevuld Snertconcert. Daarmee bedoelen we geen slecht concert, integendeel: het wordt een warm winters samenzijn waarbij we prachtige a capella nummers zingen, die passen bij het seizoen. Na afloop van het concert serveert het koor geheel gratis voor iedereen ambachtelijke erwtensoep en roggebrood met spek, om nog even gezellig na te praten.

Juist in de koude wintermaanden is het fijn om even de drukte en hectiek van het einde van het jaar los te kunnen laten. Hoe kunt u dat beter doen dan u te laten meevoeren op een gemoedelijke tocht langs prachtige ballads, onverwachte kerstnummers en sfeerpareltjes die maar weinig groepen ten gehore brengen.

Vocal group Close-Up bestaat momenteel uit 21 zangers en zangeressen, verdeeld over acht stemgroepen. Onder leiding van dirigent Sjoerd Jansen zingen ze eigentijdse close harmony arrangementen op hoog niveau, veelal a capella. Behalve close harmony, pop en rock zingen ze ook gevoelige ballads, cabaret- en jazznummers. Ze hebben jarenlange ervaring en zijn een ambitieus koor. Veel leden zijn ook nog eens professioneel actief in de muziek. Dat hoor je terug in hun koorklank. Als zij optreden gebeurt er iets: kippenvel, een traantje of een lach. De juiste groove in nummers leggen is minstens zo belangrijk als zingen met gevoel. Dit alles in combinatie met hun plezier in samen zingen maakt hen uniek!

Website Vocal Group Close-Up

Toegang € 12,50
Consumpties in de pauze en/of na het concert: € 2,- (de erwtensoep is gratis!)

U kunt hier reserveren.

 

 

Aanbevolen artikelen