23-jan-2022

Categorie: Geen Categorieën

Vandaag zal Patrick Holla, restaurateur van restaurant De Kolk, de Preek van de Leek houden in de Oude Kerk te Spaarndam.
Geen gewone preek, maar bekende Haarlemmers en Spaarndammers geven u in een klein uurtje een kijkje in hun kleurrijke leven. Zo kunnen aan de orde komen: wat/wie heeft je geïnspireerd en/of gestimuleerd, wat waren successen of mislukkingen en wat deden ze met je, welke dromen/wensen heb je nog, welke rol speelt spiritualiteit in je leven?
Kunst, muziek, poëzie /proza kunnen daarbij van invloed zijn geweest.

In de serie Preek van de Leek van dit seizoen komt in 2022 nog langs:
Mylou Frencken, cabaretière.

Datum: 23 januari 2022

Toegang: gratis (vrijwillige bijdrage is welkom).

Een drankje na afloop kost € 2,00. U kunt uitsluitend contant betalen.
Reserveren is verplicht.

Soort ticket Plaatsen
Preek van de Leek, Patrick Holla
Een drankje na afloop kost € 2,00. U kunt uitsluitend contant betalen. Wij zijn verplicht om uw coronatoegangsbewijs te controleren. Houdt u ook uw legitimatiebewijs bij de hand?