Telefoonnummer

06 – 1483 8216

E-mail

info@vriendenoudekerk.nl

Datum/Tijd
30-dec-2018
20:00 - 21:00

Locatie
Oude Kerk Spaarndam

Categorie:


Het Russische klein koor(twee zangeressen, drie zangers en een pianiste),  zingt een paar liederen van Slavisch-Byzantijnse kerkmuziek, kerstliederen, gevolgd door Russische volksmuziek, over lief en leed van het uitgestrekte platteland.
Het concert wordt afgesloten, begeleid door de pianiste, met aria’s, duetten, romances en trio’s van beroemde (Russische)componisten.Als ensemble, maar ook als solisten staat het Neva-ensemble bekend om hun zuivere vocale prestaties.

Naast de concerten werken zij ook mee op de zondagmorgen aan kerkvieringen en –diensten met liederen uit de Slavisch-Byzantijnse kerk. Dit gezelschap keert daarom elk jaar, ditmaal voor de 24e keer, terug naar ons land. Zij krijgen zeer veel waardering voor hun op geheel eigen wijze gezongen Russische liederen.Dit blijkt niet alleen uit de vele trouwe toehoorders , maar ook uit de media aandacht. Op zowel radio als televisie is door de jaren heen diverse malen aandacht aan ze besteed en een bekend ochtendblad noemde deze topsolisten eens “De muzikale tovenaars uit Rusland”.

De concerten zijn gratis toegankelijk. Na afloop van hun concert staan de zangers zelf aan de deur om de mondelinge-en geldelijke waarderingen in ontvangst te nemen.

Toegang is gratis; collecte na afloop

Aanbevolen artikelen