Telefoonnummer

06 – 1483 8216

E-mail

info@vriendenoudekerk.nl

Datum/Tijd
27-jan-2019
15:00 - 16:00

Locatie
Oude Kerk Spaarndam

Categorie:


MAZE is een Vocal Group uit Rotterdam, bestaande uit twintig talentvolle zangers en zangeressen uit het hele land.
Onder leiding van Merel Martens zingen zij sinds september 2016 eigen repertoire en bijzondere covers. Er is binnen de groep veel ruimte voor improvisatie en inbreng vanuit de leden.
MAZE werkt volgens het principe van Vocal Leadership. Mede door deze unieke wijze van zingen won MAZE in november 2017 het BALK TOPfestival, het belangrijkste a cappella festival in Nederland.
Daarnaast pakte MAZE in februari 2018 de eerste prijs bij de ACA Idol competitie op het SingStrong Festival in New York.
MAZE is een bijzondere a cappella groep en de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je a-MAZE-en; verdwaald zijn was nog nooit zo heerlijk!

Merel Martens is koordirigent, arrangeur en coach.
In mei 2015 ontving ze haar Master diploma in ‘Rhythmic Choir Conducting’ aan de ‘Royal Academy of Music’ in Denemarken met de hoogst mogelijke cijfers.
Merel heeft inmiddels meerdere prijswinnende Vocal Groups onder haar leiding gehad, waaronder “Pitch Control”, die zij in 2011 heeft opgericht, en “VOÏSZ Vocal Projects”.
Daarnaast is ze vocal coach bij de professionele groep “The Junction”.
In september 2014 heeft Merel samen met Peder Karlsson in Utrecht “Dutch Organic Choir” opgezet: een groep zangers waarbij roterend leiderschap en stijlvrije a cappella muziek de basis is.

Sinds november 2015 heeft Merel de ‘Intelligent Choir’ methode naar twee Nederlandse Conservatoria gehaald, waar koordirigenten opgeleid worden en de mogelijkheid krijgen een Master te doen in deze nieuwe discipline.

 

 

 

 

 

 

Meer info over MAZE

Kaartjes

Toegang kost € 12,50. Aan de kassa betaalt u € 15,-

Boekingen:

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement.

Aanbevolen artikelen