Datum/Tijd
Date(s) - 31-mrt-2019
15:00 - 16:00

Locatie
Oude Kerk Spaarndam

Categorie:


In 2016 ontmoetten Martha Bosch en Laura de Lange elkaar tijdens een project met Projectkoor PA’dam, musiceerden samen en een nieuw liedduo was geboren!

Laura: “Martha en ik vinden elkaar in onze manier van omgaan met muziek en tekst, maar zeker ook in de benadering van concerten en onze verbinding met de luisteraars. Hoe laten we ons publiek, ook de niet-kenners, het meest genieten van een lied-programma? Door samen uitgebreid te puzzelen aan een unieke, uitgebalanceerde verzameling liederen met een sterk thema, fascinerende lijntjes tussen liederen onderling en boeiende afwisseling in stijl of sfeer. Door tijdens het concert op een aanstekelijke manier te vertellen over de teksten, over de componisten en dichters. Door soms eerst wat fragmentjes te laten horen als “bewegwijzering” door een lied. En… door zelf heel blij te worden van het voorrecht om samen zoveel mooie muziek uit te voeren!” 

Martha: “Samen musiceren met Laura is als een tweede natuur. Onze kijk op liederen en hun – net zo belangrijke – teksten is fascinerend; we vullen elkaar aan en genieten met volle teugen. Het toelichten van muziek, waar het over gaat en waar mensen op geattendeerd kunnen worden, is voor mij altijd een belangrijk onderdeel geweest in mijn concerten. Hierin heb ik in Laura een geweldige duo partner gevonden. Samen geven we een concert waarbij het publiek op het puntje van de stoel zal zitten, wetende waar ze hun oren te luisteren leggen.”

Het programma wordt later bekend gemaakt.

Kaarten

Kaarten kosten € 10,-; aan de deur is de toegang € 12,50

Maak kans op gratis toegangskaart

Hier kunt u meer lezen over deze actie.

Boekingen:

Soort ticket Prijs Plaatsen
Liedduo 31 maart 2019 €10,00