Date(s) - 10-feb-2019

Categorie:

Na het succesvolle kerstconcert in 2017 is Vocal Group Buzzz in 2019 terug in de Oude Kerk van Spaarndam.
De 11 zangers en zangeressen van Vocal Group Buzzz schotelen de luisteraar een heerlijke a cappella middag voor.
Een concert waarbij niet alleen geluisterd, maar ook gekeken mag worden.
Want Vocal Group Buzzz zingt niet alleen oorstrelend, maar is door haar verrassende regies ook een lust voor het oog.
Kom genieten van nummers van onder andere Chef’ Special, Bruno Mars en Black eyed Peas.
En voor de die-hard fans van Buzzz: dit concert is ook de première van onze eigen ‘10 Mashup.
Vocal Group Buzzz is een jonge, frisse zanggroep uit Haarlem, opgericht in februari 2017.
Artistieke leiding is in handen van Spaarndammer Pepijn Lagerwey.
Sinds haar oprichting timmert de groep vrolijk aan de weg in a cappella muziekland.
Ze zingen vooral lichte muziek van nu, met hier een daar een klein uitstapje.

Toegang: € 10,-

Wilt u zowel cultureel als culinair genieten?
Voor € 35 heeft u naast de toegang tot dit concert ook een plaats bij Restaurant de Kolk voor een seizoensgebonden 3-gangenmenu! Deze kaarten zijn te bestellen tot 4 februari

Soort ticket Prijs Plaatsen
Buzzz €10,00