Telefoonnummer

06 – 1483 8216

E-mail

info@vriendenoudekerk.nl

Datum/Tijd
13-okt-2018
15:00 - 16:30

Locatie
Oude Kerk Spaarndam

Categorie:


Vos en Haas zijn vrienden door dik en dun. Daarom past de nieuwe voorstelling van Theatergroep Houtjetouwtje zo mooi in het thema van de Kinderboekenweek 2018!

Haas leest een prachtig sprookjesboek. Terwijl zij droomt van een prins die haar komt redden, wil Vos met haar spelen. Maar Haas is diep verzonken in haar verhaal en stuurt Vos naar Ever. Ever weet wel iets spannends om de aandacht van Haas te trekken. Als dat maar goed gaat!

In de steevast uitverkochte voorstellingen over Vos en Haas, wordt dit jaar een nieuw personage geïntroduceerd: Ever, het avontuurlijke vriendje van Vos.
De drie spelers nemen dit keer ieder een eigen pop voor hun rekening en zijn samen ‘de verteller’. Het verhaal is nog spannender én intiemer, met uiteraard de bekende Vos en Haas humor, swingende liedjes en wederom fijne interactie met de acteurs.

Boekenweek

Boekhandel Bredero zal met een boekentafel aanwezig zijn in de kerk. U kunt dan één van de prachtige boeken van Vos en Haas kopen en u krijgt natuurlijk het boekenweekgeschenk!

 

 

 

 

Kaarten

Toegang € 6,50; aan de deur is de toegang € 7,50

Boekingen:

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement.

Aanbevolen artikelen