Datum/Tijd
14-mei-2023
14:00 - 15:00

Locatie
Oude Kerk Spaarndam

Categorie: Geen Categorieën


Doe wat je het liefste doet.

Generaties groeiden op met de boeken en liedjes van Annie M.G. Schmidt. Een enorm oeuvre van kinderboeken, toneelstukken, musicals, gedichten en liedjes schreef zij: onbevangen teksten van een vrije geest. Geen wonder dus dat ze nog steeds zo veel wordt gelezen en gezongen!
Nien Besselink en Sjoerd Brouwer stelden een veelkleurig programma samen uit het rijke oeuvre van Annie. Van Ik ben lekker stout tot De bij, van Ja Zuster Nee Zuster tot de tv-serie Beppie. Veel bekende liedjes passeren de revue, maar gegarandeerd ook liedjes die u nog niet eerder hebt gehoord. Mooie, ontroerende, vrolijke en humorvolle liedjes.
Nien put uit haar jarenlange ervaring als zangeres en gebruikt haar expressiviteit om de spitsvondige teksten en humor van Annie volledig tot hun recht te laten komen. Sjoerd componeerde nieuwe muziek, speciaal voor dit programma.
Garantie voor een vrolijke, mooie middag of avond!

“Van heel hard lachen naar diep ontroering”
Een optreden van het duo Nien Besselink en Sjoerd Brouwer, zoals wij zondagmiddag 22 mei in ‘t Mosterdzaadje beleefden, is een echte aanrader voor iedereen die even de zinnen wil verzetten. Dit duo nam het publiek mee in de wereld van Annie M.G. Schmidt. Niet alles zat in het collectief geheugen, zelfs de echte kenners van haar werk hoorden nieuwe liedjes.
Nien is een actrice en zangeres in één, en Sjoerd is zanger en pianist tegelijk. Hun programma ging van heel erg lachen, naar diep ontroering. Vol vrolijkheid en nagenietend verlieten de mensen ‘t Mosterdzaadje. En de meesten bedankten Nien en Sjoerd ook nog voor hun geweldig optreden.
Paula Blom, 40 jaar eigenaresse en programmeur van ’t Mosterdzaadje in Santpoort-Noord

Meer informatie over Nien Besselink en Sjoerd Brouwer op hun site.

Datum: 14 mei 2023
Aanvang: 14:00 uur
Toegang: € 15,-

 

Boekingen:

Soort ticket Prijs Plaatsen
Doe wat je het liefste doet.
Liedjes van Annie M.G. Schmidt Nien Besselink en Sjoerd Brouwer
€15,00