Telefoonnummer

06 – 1483 8216

E-mail

info@vriendenoudekerk.nl

Datum/Tijd
21-okt-2018
13:30 - 14:30

Locatie
Oude Kerk Spaarndam

Categorie:


Nachtreis is het eigen vluchtverhaal van Sahand. Hij was nog maar drie jaar oud toen hij, tijdens de Iran-Irak oorlog, door de bergen moest vluchten. Voor het eerst heeft hij deze avonturen bewerkt voor een jonger publiek. De eigen verhalen worden vermengd met de volksverhalen die zijn vader aan hem vertelde; het enige dat hij uit Iran mee heeft kunnen nemen. Je ziet het voor je maar nergens wordt het echt eng of te spannend!

“Ik werd zachtjes door mijn moeder wakker geschud. Ik hoefde mijn pyjama niet uit te doen, wel kreeg ik een warme jas er overheen. We reden de stad uit en stapten uit bij een donker weggetje. Daar tilde mijn moeder mij op een paard. Ik zat achterop bij een man die ik niet kende. Hij had een grote snor en stonk een beetje.”

Sahand Sahebdivani

Sahand-SahebdivaniSahand Sahebdivani won de Amsterdam Fringe Gold Award 2017, en was Verteller van het jaar 2014.
Sahand is een Nederlandse verteller van Iraanse komaf. Hij is een graag geziene gast op nationale en internationale podia, waar hij sinds 1999 zijn verhalen drietalig ten gehore brengt.

Kaartjes

Bij vooraf bestellen is de toegang € 6,50 inclusief een glas limonade voor de kinderen; Volwassenen betalen € 1 voor een consumptie.
Aan de deur is de toegang € 7,50.

Boekingen:

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement.

Aanbevolen artikelen