Telefoonnummer

06 – 1483 8216

E-mail

info@vriendenoudekerk.nl

Datum/Tijd
08-dec-2023
20:00 - 21:15

Locatie
Oude Kerk Spaarndam

Categorie: Geen Categorieën


De Alkmaarse vocal group Close-Up treedt dit jaar tijdens een tour langs vijf kerken in Noord-Holland ook op in de Oude Kerk.

Zij zingen tijdens deze kerstconcerten niet alleen typische kerstnummers zoals The angel Gabriel of Mary did you know, maar ook sfeervolle nummers van bijvoorbeeld Coldplay en Sting. Hierbij draait het allemaal om The World for Christmas. Eén ding is zeker: in de vijf kerken gaat het geweldig klinken, ze hebben er nu al zin in! En Close-Up sluit graag af met een gezamenlijk drankje met het publiek!

Kaarten zijn te bestellen op https://vocalgroupcloseup.nl/kaarten. Het concert duurt ongeveer vijf kwartier (zonder pauze). De toegang is inclusief een consumptie achteraf.

Over Close-Up

Vocal group Close-Up bestaat uit 21 zangers en zangeressen, verdeeld over acht stemgroepen. Onder leiding van dirigent Sjoerd Jansen zingen ze volledig a capella eigentijdse close harmony arrangementen van hoog niveau.
Veel van de leden zijn professioneel actief in de muziek. Dat hoor je terug in de koorklank. Als zij optreden gebeurt er iets: kippenvel,  een traantje of een lach. De juiste groove in nummers leggen is minstens zo belangrijk als zingen met gevoel. Dit alles in combinatie met hun ervaring en het plezier in samen zingen maakt hen uniek.

Meer info: www.vocalgroupcloseup.nl

Vrijdag 8 december 2023
Aanvang: 20.00 uur

Aanbevolen artikelen