Telefoonnummer

06 – 1483 8216

E-mail

info@vriendenoudekerk.nl

Datum/Tijd
22-dec-2023
20:15 - 21:15

Locatie
Oude Kerk Spaarndam

Categorie: Geen Categorieën


We zijn een kerstkwartet, bestaande uit vier muzikale vrouwen, Mariëtte, Annelies, Irene en Jacqueline, en we zingen al ons hele leven in diverse gezelschappen.
We kennen elkaar via de Angels (www-angels-voices.nl).
We hebben inmiddels gezongen bij diverse organisaties waaronder de Hogeschool van Amsterdam, theatercafé Stanislawski, de Rotary Club, Kasteel Haarzuilen, de Hortus, Ikea en enkele kerstmarkten en diverse kerstdiners.

Ons repertoire is gevarieerd: we maken graag samen mooie kerstmuziek op inspirerende plekken. We zingen stukken van over de hele wereld, bekend en onbekend, van licht en opgewekt tot ontroerend of grappig. We zingen a capella stukken zoals het bekende Silent Night en Feliz Navidad, maar ook een Pools Kerstlied en het Hawaiiaanse Melekaliki Maka.  Soms begeleiden we onszelf met ukelele, gitaar of basgitaar, altijd hebben we plezier in het zingen en muziek maken. Geef jezelf (of een ander) dus een kerstcadeau en kom luisteren naar de warme klanken van de Christmas Belles! Tot vrijdag 22 december!

Tussen 19.30 uur en 20.00 uur staat er een kopje chocolademelk met slagroom voor jullie klaar. Kom dus gezellig wat vroeger en geniet van de kerststemming.
Wij kijken er naar uit om jullie vanaf 20.15 uur toe te zingen. Graag tot vrijdag!
Warme groeten van Annelies, Irene, Jacqueline en Mariëtte

Vrijdag 22 december 2023
Aanvang: 20.15 uur
Toegang: € 15,00  / gereduceerd tarief voor jeugd t/m 16 jaar € 7,50

Boekingen:

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement.

Aanbevolen artikelen