Telefoonnummer

06 – 1483 8216

E-mail

info@vriendenoudekerk.nl

Datum/Tijd
20-jan-2019
15:00 - 16:00

Locatie
Oude Kerk Spaarndam

Categorie:


Carmen Gomzez met combo: Souljazz with a bluesy touch…

Een optreden van Carmen Gomes Inc. is een verkenning in muziek. Omdat de leden van het kwartet als geen ander weten dat geen twee uitvoeringen van een nummer ooit hetzelfde kunnen zijn en omdat het misschien wel juist om die verkenningstocht gaat. Want of ze nu jazz, blues, soulful of met funk invloeden spelen, het viertal heeft lang geleden ontdekt dat die kleine variaties zorgen dat muziek nooit gaat vervelen en dat het iedere keer weer een uitdaging is om te spelen.

In 2006 heeft de groep zichzelf opnieuw uitgevonden met de komst van gitarist Folker Tettero. Zijn bluesy sound zorgt voor net het beetje gewicht dat Gomes nodig heeft om haar stem te kunnen laten leunen op zijn akkoorden en riffs. Dat geeft bassist Peter Bjørnild en drummer Bert Kamsteeg op hun beurt weer meer vrijheid, zodat ze Gomes muzikaal uitdagen om tot het uiterste te gaan. En dat merk je. Haar op het conservatorium geschoolde stem kan kreunen, grommen en uithalen. Ze maakt haar nummers persoonlijk en oprecht, maar tegelijkertijd uitdagend en meeslepend, vol passie en energie.

Carmen Gomes Inc. draait om vier muzikanten die een perfecte melange zoeken van individuele expressie en harmonieus samenspel. Muziek die wordt gemaakt door vier mensen die begrijpen dat er uiteindelijk maar één de baas is. En dat is het lied.

Kaartjes

Toegang tot het concert: €12,50. Aan de kassa betaalt u € 15,- Reserveren is mogelijk tot 20 januari 10.00 uur.

Nieuw dit seizoen: we bieden bezoekers na afloop de mogelijkheid na te genieten, onder het genot van een hapje en drankje: wijn en tapas.
Het arrangement bestaat uit twee glazen wijn naar keuze en smakelijke tapas bereid door Restaurant de Kolk geserveerd in de kerk!
Dit arrangement kost, inclusief toegang en de consumpties: €25,- (Aan de kassa betaalt u € 27,50)
Dit arrangement kunt u bestellen tot 15 januari.

 

Boekingen:

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement.

Aanbevolen artikelen