06-nov-2022

Categorie: Geen Categorieën

Charles Aznavour, de zanger, de componist, de tekstschrijver. De man die Frankrijk en uiteindelijk de hele wereld veroverde met zijn prachtige liedjes en stem. Wij vieren zijn muziek en leven. Zijn rijke oeuvre wordt bezongen door zangeres Britta Maria (Chansons van Schoonheid en Troost) en pianist/zanger Maurits Fondse.

Met chansons in het Frans en een enkele (eigen) vertaling naar het Nederlands

Ze spelen de prachtige chansons van Aznavour en vertellen tussen door over zijn leven: zijn strijd om zanger te worden, want Frankrijk wilde in eerste instantie niets van hem weten. Zijn schrijftalent, hij schreef o.a. ook liedjes voor Edith Piaf, zijn volharding en zijn uiteindelijke triomf.

Van diepe ontroering naar opzwepende ritmes: van La Bohème, Hier Encore, Etre, Tous les Visages, Comme ils disent naar Les Comédiens Emmenez-moi au bout de la Terre…
Het optreden wordt omlijst met kleine gerechtjes, bereid en uitgeserveerd in de Oude Kerk door restaurant De Kolk.

Publieksreacties:
“Ik heb nog nooit zoveel ontroerde gezichten gezien bij het verlaten van de zaal en er werden echt veel zakdoeken getrokken! Een pareltje, goed opgebouwd en van een hoog muzikaal niveau!”
“Ik moet zeggen dat ik met “Aznavour mon Amour” een juweeltje van een muziekvoorstelling heb gezien; ik was (samen met het publiek!) tot tranen geroerd. En als ’t zover komt met mij moet je echt van zeer goede huize komen!”

Trailer Aznavour mon amour

Datum: 6 november 2022
Toegang inclusief gerechtjes en een consumptie: € 30,00

Reserveren (uiterlijk 4 november 18:00 uur) is verplicht.

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement.