Telefoonnummer

06 – 1483 8216

E-mail

info@vriendenoudekerk.nl

Datum/Tijd
14-okt-2018
15:00 - 16:00

Locatie
Oude Kerk Spaarndam

Categorie:


Elk jaar maakt Angels een nieuwe muziektheatershow op een nieuw thema. Deze voorstelling wordt een aantal dagen in een Amsterdams theater opgevoerd, daarnaast geven de Angels jaarlijks verschillende optredens door het hele land.

In 2011-2012 werd het programma ‘Dichter bij de dichter’ opgevoerd. Hierbij stond de taal centraal. De taal van de dichter is altijd een brug naar de ander, een uitgestoken hand. Het is die hand die Angels uitsteken naar het publiek, naar elkaar en naar onszelf. In 2010-2012 speelde de vocal group de show ‘I Angel’. In dit programma kregen alle Angels de vrije hand om repertoire voor te stellen. Hierdoor kwam zowel de eigenheid van de afzonderlijke Angels naar boven, als de eenheid van de groep.

Angels zingt altijd liederen van over de hele wereld, in de oorspronkelijke taal. Het is dan ook niet vreemd om tijdens een voorstelling Fins naast Fries te horen, en Hebreeuws naast Bulgaars.

Angels Voices

Greatest hits

Op deze dag: ‘Greatest hits’; hoogtepunten uit de voorstelling Winterwende en enkele nieuwe liederen van het afgelopen seizoen.
In het programma komen zo’n 14 liederen voorbij, afkomstig uit onder andere Roemenië, Israël, Armenië, Haïti, Noorwegen, Zweden, Nederland en Australië.

www.angels-voices.nl

Kaartjes

Bij vooraf bestellen en betalen is de toegang € 10,-. U betaalt € 1 per consumptie.
Aan de deur bedraagt de toegang € 12,50.

Wilt u zowel cultureel als culinair genieten? Voor € 35 heeft u naast de toegang tot dit concert ook een plaats bij Restaurant de Kolk voor een seizoensgebonden 3-gangenmenu!

Boekingen:

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement.

Aanbevolen artikelen