Telefoonnummer

06 – 1483 8216

E-mail

info@vriendenoudekerk.nl

Datum/Tijd
28-okt-2018
13:30 - 14:30

Locatie
Oude Kerk Spaarndam

Categorie:


Esther de Koning heeft vele prijzen gewonnen voor haar jeugdtheaterstukken. In ‘Ping’ vertelt ze ons hoe alles zo gekomen is: over haar moeder die voorgoed naar Mexico vertrok na de ruzies thuis, over haar opa en oma, over buurvrouw en politieagente Toos, over het eiland waar zij wonen, over ‘Het Van Alles En Nog Wat Klusbedrijf van Fred’ en hoe haar niet zo handige vader Fred plotseling verdween. Heel realistisch en schrijnend, maar toch op een komisch directe manier gebracht toptheater voor kinderen vanaf 8 jaar.

“Alles was ineens helemaal anders. Maar anders wordt na een tijdje ook weer gewoon. Ik verzin niks. Ik maak gewoon heel veel mee.”

Ping stuit in haar verhaal op allerlei absurde zaken, zoals het mysterie van de verdwenen gymjuf Debbie die van schrik in haar fluitje stikte en tussen een paar dikke matten werd geplet, omdat een alienetje met zijn kapotte vliegende schotel door het dak van de gymzaal viel… Of de zoektocht naar kleine Skip, waarin opnieuw de alienetjes opduiken. Beide zaken wist Ping op te lossen en blijken van alles met elkaar te maken te hebben. Zoals we van Esther de Koning gewend zijn, is het wederom een absurde, komische, fantasievolle én ontroerende voorstelling.

Vijf sterren recensie in de Theaterkrant: 
‘Esther de Koning kan haar bijzonder levendige fantasie weer op de scène vertellen en verbeelden. Zonder attributen, alleen met haar eigen soepele lijf, haar grimassen en haar stem. Ze dompelt haar publiek weer volop onder in een heerlijke brok absurdistisch verteltheater.’

Kaartjes

Toegang: € 6,50 bij vooraf bestellen;
€ 7,50 bij de kassa bij aanvang

Boekingen:

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement.

Aanbevolen artikelen