Muziek

In de sfeervolle Oude Kerk van Spaarndam worden concerten georganiseerd voor circa 120 concertgangers. De hoge ruimte heeft alles om uw concert iedere gewenste sfeer mee te geven. Dit in combinatie met een uitstekende akoestiek en een prachtige omgeving zorgt ervoor dat uw concert relatief eenvoudig kan worden gerealiseerd.

Theater

De Oude Kerk in Spaarndam is ook geschikt als theaterzaal. Met een zaalcapaciteit van ca. 120 zitplaatsen kan het sfeervolle kerkje uw (kleinschalige) musical of andere theater- of muziek productie huisvesten. In combinatie met uw productie is het mogelijk catering te laten verzorgen of zelf te verzorgen. Het kerkje biedt een karakteristieke en sfeervolle omgeving om uw gasten te ontvangen of om op aangename wijze de pauze door te brengen.

De prachtige besloten tuin, gelegen naast de kerk is ook beschikbaar en uiteraard vooral in de maanden met mooi weer te gebruiken!

Concert Agenda

De Stichting Vrienden van de Oude Kerk Spaarndam organiseert zelf jaarlijks een 15-tal concerten. Zie hiervoor de concertagenda. Maar daarnaast is het mogelijk uw eigen concert te organiseren.

Informatie

Voor mogelijkheden kunt u contact opnemen met Peter Duval Slothouwer, email: peterduval@hotmail.com, telefoon: 06 1483 8216