Omdat op 11 maart de groep niet volledig was, hebben we kunnen regelen dat Wishful Singing nog een keer komt: nu in volledige bezetting.

Noteer de datum 10 juni 2018!

Reacties uitgeschakeld voor Wishful Singing nog een keer!

Victory! – Van Bingen tot Boogie

Nederland, Nieuwegein, 27 maart 2017
Wishful singing, mondriaan
Alle rechten voorbehouden/ All Rights reserved
foto: Merlijn DoomernikNew York, 1944. Piet Mondriaan is koortsachtig op zoek naar de ultieme compositie van lijn en kleur. Komt de kunstenaar in de laatste dagen van zijn leven los van de door hem zelf opgelegde begrenzingen? Of vormen deze juist het kader waarbinnen zijn Victory Boogie Woogie kan ontstaan?
Binnen dikke kloostermuren componeerde Hildegard von Bingen de prachtigste melodieën. De hits van de Beatles weken niet af van het gangbare vormschema van de popmuziek. En Bach zocht bij het componeren van zijn geniale muziek de grenzen op van wat in zijn tijd geaccepteerd was. Vanuit de beperkingen van strikte regels kunnen de mooiste dingen ontstaan!
Componisten Joost Kleppe, Aspasia Nasopoulou en Lucas Wiegerink laten zich op verzoek van Wishful Singing inspireren door het lijnenspel en de dynamiek van Piet Mondriaan. In een muzikaal drieluik belichten zij het schilderij “Victory Boogie Woogie” elk vanuit hun eigen perspectief.
Wishful Singing brengt met Victory! een aansprekend, gevarieerd en zeker ook swingend a cappella programma waarin de vrijheid van de kunstenaar zegeviert. Met muziek van onder andere Von Bingen, Bach, McCartney, Kleppe, Nasopoulou en Wiegerink en in een regie van Marc Pantus.

Wishful Singing: bekend van Podium Witteman en Herman Finkers!

Reacties uitgeschakeld voor Wishful Singing komt komend seizoen 2017-2018 naar de Oude Kerk !